Нова регистрация
Нова регистрация
Сашо - малко по голям код за регистрация не можа ли да измислиш.
- scooter_nick
- Регистриран: 05-11-2004 16:11
- Контакти:
Много добре си разговаряте тука
Гледам как красиво се усмихвате един на друг. Явно в Ънриълсофт смятат, че е нормално една регистрация да отнема около половин час разговор по телефона. Знам, че сигурността е важно нещо, но според мен код от 55 символа, не е сигурност, а бъзик с времето на другите хора.
Re: Много добре си разговаряте тука
Едва ли мислиш, че този ключ се е пръкнал хей-така за 2 мин мислене докато някой е дремал на балкона. Регистрацията е единственото нещо, което защитава продуктите ни от кражба и единственото нещо което по някакъв начин ще внесе достатъчно яснота в базата ни данни къде какви модули работят. И не на последно място ще научи (задължи) и малкото останали дистрибутори (всъщност думата трябва да е в единствено число), които не работят в CRM.Гледам как красиво се усмихвате един на друг. Явно в Ънриълсофт смятат, че е нормално една регистрация да отнема около половин час разговор по телефона. Знам, че сигурността е важно нещо, но според мен код от 55 символа, не е сигурност, а бъзик с времето на другите хора.
Скоро ще получите указания за различни начини на регистрация:
1. По телефона
2. Чрез SMS
3. Чрез мейл
-
- Регистриран: 08-11-2004 16:57
- Име: Слав Димитров
- Контакти:
...А ще можем ли и ние да си правим регистрациите в СРМ, защото в момента мога да въведа всичко, дори ида натисна бутон-а Генерирай, но след това крайният резултат не мога да го визуализирам никъде. С две думи така или иначе не мога да си регистрирам копие на клиент за да симулирам дадена грешка, за която той се оплаква...