При ъпдейт на тъчсейл, тиксис и други уин програми на U.S. ако няма конвертиране на базата, дори и да посочиш път до инсталационен файл, на другите потребители не им изписва, че има по-нова версия.
След като всяка уин програма на U.S. има опция за добавяне на инсталационен файл, при ъпдейт може да се махне искането на инсталационен файл, в последствие ако искаме ще го добавим или не.
Ако трябва да се гласува, който иска да остави кратко съобщение тук или на номер 088*6988**
ъпдейт.
Re: ъпдейт.
При положение, че повечето обекти имат >1 работни станции, защо да се добавя още 1 "ръчна" операция при ъпдейт?
На мен лично в момента ми изглежда идеално - ако не искаш да го използваш просто 1 "cancel в повече ...
На мен лично в момента ми изглежда идеално - ако не искаш да го използваш просто 1 "cancel в повече ...
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
При нас повечето обекти имат повече от една станция
Направо дойде идеята... не може ли автоматично да си прави всичко
Направо дойде идеята... не може ли автоматично да си прави всичко
- alex
- Site Admin
- Регистриран: 02-11-2004 14:26
- Име: Александър Димитров
- Контакти:
Добавянето остава ръчно за сега, вече работи само с администраторско право.
Направено е на останалите станции да прадлага ъпдейт дори и без нов конвертор на базата.
Направено е на останалите станции да прадлага ъпдейт дори и без нов конвертор на базата.