Съобщението:
NORCF.NLM is using 3 outdated API calls
You should upgrade to a newer modulie when it becomes aviable трябва ли да ме притеснява?
Norcf.nlm ...
И аз имам такова съобщение на всички сървъри(явява се при всяка проверка, на конзолата на сървъра).Поне според мен това е процеса, който се пуска заради новата регистрация(при стартиране на norc се вика и norcf до колкото успях да видя).
Не ми прави проблеми и затова игнорирам.Мисля, че не се оправи и на единия сървър на който качих SP9 и затова не си правих труда да си усложня живота с него.
Ако все пак той ще оправи нещата ще съм благодарен на малко помощ по време на инсталацията - когато иска да ъппдейтне NLS(или нещо от сорта) иска пълно име на администратора(карам по памет но това е единственото, което си спомням да ме пита при инсталация).Какъв точно е формата на това животно, защото така и не се оправих(обикновенно "убивам" процеса и си имам SP9, което някой ден трябва да си направи тои ъпдейт).
Не ми прави проблеми и затова игнорирам.Мисля, че не се оправи и на единия сървър на който качих SP9 и затова не си правих труда да си усложня живота с него.
Ако все пак той ще оправи нещата ще съм благодарен на малко помощ по време на инсталацията - когато иска да ъппдейтне NLS(или нещо от сорта) иска пълно име на администратора(карам по памет но това е единственото, което си спомням да ме пита при инсталация).Какъв точно е формата на това животно, защото така и не се оправих(обикновенно "убивам" процеса и си имам SP9, което някой ден трябва да си направи тои ъпдейт).
-
- Регистриран: 12-11-2004 10:48
- Име: инж. Рад Площаков
- Контакти:
Наистина не пречи
Новел имат навика, като пишат нещо, то да работи на максимално много версии. Тези програмни интерфейси (API), които търси са си за другите версии. Т.е. Понеже не може да си на повече от една версия на Novell-a едновременно, все за някоя друга ще плачат, без това да пречи на работата.