Как работи справката за неизползвани продукти.
- scooter_nick
- Регистриран: 05-11-2004 16:11
- Контакти:
Как работи справката за неизползвани продукти.
Задавам въпроса от името на Алексия Тотева, управител в "ПМ Маркет", тъй като списъка с продуктите там стана огромен и иска да си използва справката за да може да коригира неизползваните продукти като нови.
- scooter_nick
- Контакти:
Неправилно се изразих
Искам да знам по какъв критерий определя дали един продукт е неизползван.
- scooter_nick
- Контакти:
За колко време
Само ако не е пипан изобщо ли работи или проверява за определен период назад.
- scooter_nick
- Контакти:
Предложение за доработка
Има предложение от клиента, да може да се настройва периода за който да се извършва проверката, за да може да се видят продукти без движение в рамките на последните 3 месеца например.
- scooter_nick
- Контакти:
Малка модификация
Пак говорихме с клиента за тази справка и той е категоричен, че в сегашния вариант тя не му върши работа. Има предложение справката да се направи така, че да извежда продуктите без продажби за последните три месеца (или за период въведен от самия клиент). Може ли да се направи?
- scooter_nick
- Контакти:
Много ме тормозят
Не виждам отговор, затова предполагам, че няма и никакво развитие по въпроса. Тези клиенти много настояват за тази справка, защото имат огромен асортимент, при което е много трудно да се проследи кога една стока залежава в магазина. Моля обърнете внимание на тази справка, че ми омръзна да клатя отрицателно глава всеки път когато ме попитат готова ли е.
- scooter_nick
- Контакти:
Не работи както трябва
Днес ми се обади Алексия и каза, че справката работи само за продукти с нулеви наличности. Нарочно е проверила определен продукт, че няма никакво движение по него от три месеца насам, но не въпреки това не влиза в справката. Не съм го проверил лично, приемам казаното от нея на доверие. Надявам се на бърз отговор, защото отдавна чакат за тази справка и ако наистина не работи нормално, не е никак добре.