![Smile :)](./images/smilies/icon/smile.gif)
С емулатора който намерихме и преработка от Сашова страна подкарахме софтуера. В момента оше малко тестове остават но за сега всичките са положителни. Изпробвано е също и на лаптоп. Очаквайте подробности.
sapfir4 написа:Да ти кажа честно, мисля че 132 няма да докараш. На vista мога да дам 99% гаранция. Мисля, че GF 7600 имаше графичните режими, но ако по някаква причина 6600 е "окуцял" нямам идея как можеш да си решиш проблема.
Емулатора никак не ти го препоръчвам ...просто ще ти изтрови живота. Ако все пак много му държиш - опитай да му зададеш различна видео карта от .conf файла и да "напомпиш" малко CPU цикли ...аз до сега друго не съм правил когато има проблем, но не съм и постигал напълно чисто изображение.
Нямаш ли от графичните режими (тези с разделителна способност до тях) ? ...
и на машини с windows xp даже и 98 съм пробвал... проблема е все същя...
Ето го DOS емулатора: DOSBox0.63-win32-installer.exe и конфигурационен файл за него: dosbox.conf
Програмите трябва да се стартират с параметър charlines=16 който вече се добавя в новите версии.
Няма нужда от емулатори (dosbox-ове и др.), графичните режими са напълно достатъчни. А до за вистата - то мисля, че там проблеми няма никакви (поне досега не са се показали).sapfir4 написа:Kondev, човека обяснява, до колкото аз видях, чеи на машини с windows xp даже и 98 съм пробвал... проблема е все същя...затова му казвам на 132 да не се надява, още по-малко през емулатора ...ми да търси от новите графични ... ако го "огрее"
Не съм сигурен, обаче, дали е прочел втория пост по темата :Ето го DOS емулатора: DOSBox0.63-win32-installer.exe и конфигурационен файл за него: dosbox.conf
Програмите трябва да се стартират с параметър charlines=16 който вече се добавя в новите версии.
Ако това не помогне, значи няма начин ...