Какъв GSM ползвате?
Какъв GSM ползвате?
Някои си ги сменят постоянно, други като мен са пълни "консерви", а Вие?
Siemens SL 55
Siemens SL 55
Последна промяна от kondev на 09-11-2004 09:21, променено общо 1 път.
Na4in na komynikacia
Izpozlvam 2 GSM telefona i 2 operatora estestveno!
Siemens i Sony
Mobilnosta e neobxodimost, no vervaite mi sled 19.00h. - e dosata!
Siemens i Sony
Re: Na4in na komynikacia
хм... пък аз знаех само за единия ти телефонGeri написа:Izpozlvam 2 GSM telefona i 2 operatora estestveno!
Siemens i Sony
SE P800 is the killer
Вече почти 2 години ми служи вярно. Като излезе нещо под 100 грама със същата функционалност - ще го сменя. Но засега нема такова животно
[size]The client is always wrong !!![/size]
- [SAT1977]
- Регистриран: 05-11-2004 18:24
- Име: Стоян Тосков
- Контакти:
Кво става бе хора тука "Виждащи" няма ли? Nokia е телефона за който трябва да говорите. Останалите от кръжока "Направи си телефон" още не са се научили как стават нещата.
SonyEricsson - Докато си немериш нещо в менюто и ще остарееш
Siemens - Луд на шарено се радва.
Samsung - "Ако може и замен още една батерия!"
SonyEricsson - Докато си немериш нещо в менюто и ще остарееш
Siemens - Луд на шарено се радва.
Samsung - "Ако може и замен още една батерия!"
Оптимистът е песимист без опит
- scooter_nick
- Регистриран: 05-11-2004 16:11
- Контакти:
Има такъв - VERTU
Обаче цената му е кофти.
- mIRCata
- Admin
- Регистриран: 15-11-2004 15:25
- Име: инж. Мирослав Джоров
- Контакти:
Това как да го разбираме?[SAT1977] написа: SonyEricsson - Докато си немериш нещо в менюто и ще остарееш
Че телефона има много функции, а не като бедната Нокиа която има 3 неща на кръст?И едва в последно време почна да слага функции в по-ниските класове телефони.
Хората одааавна са го исмислили отделните елементи от менюто да са достъпни от клавиатурата с поредния си номер. Никога не съм имал проблем с "намирането".С 4 натискания на клавиш съм влизал в дълбочини на менюто, които ако ги има на нокиа ще ти се счупи ръката да ръчкаш копчетата за превъртане нагоре надолу.(да не забравим менюто Shortcuts налично от години) И това на телефони когато за едни и същи пари примерно Ericsson R320s беше светлинни години във функционално отношение пред съответните модели на Нокиа.Защо има състезание по хвърляне на Нокии, а не на Ериксони. Защото те нокиите за друго не стават.
Човека е адски прав.Не говорим за количество, а за удобство или по-скоро неговата липса при SonyEricsson:). Цялата фирма е от известно време на Nokia - това е Телефонът:).Аз имах 2-3 Alcatel-а(стари щайги дет съм ги ползвал по месец:)),но след Nokia 5110 друг телефон няма да си взема.Това животно е пребило няколко души:) и е падало на плочки(понякога и за демонстрация).След като сложа батерията винаги работи:).На кратко - телефона е здрав и разполага с всички необходими за 1 инструмент "гъдели", а не по-малко важно е, че работи стабилно и сравнително дълго.Пък и ,колкото и да не е съществено, е значително по-добра на външен вид(много по-изчистена на дизайн).В момента съм на Nokia 3650,защото "изпаднаха" нови такива за 250 лв. с ДДС(за съжаление свършиха прекалено скоро:().mIRCata написа:Това как да го разбираме?[SAT1977] написа: SonyEricsson - Докато си немериш нещо в менюто и ще остарееш
Че телефона има много функции, а не като бедната Нокиа която има 3 неща на кръст...
- mIRCata
- Admin
- Регистриран: 15-11-2004 15:25
- Име: инж. Мирослав Джоров
- Контакти:
Липса на удобство??? Липса ли е че с 3- 4 натискания на бутони отивам на места във менюто, които ако трябва да избирам на нокиа трябва да натисна 12-13 пъти за превъртя до тях?? Или, че цялото главно меню се вижда и не ти се налага да помниш сега смс-те нагоре ли бяха, надолу ли?? Чай да връткам пък може да уцеля!Функционалност в меню на нокиа - ~0.5%
- paligire
- Регистриран: 08-11-2004 11:19
- Име: Nikola Paligorov
Никола Палигоров - Местоположение: Sofia
Какво лошо виждате в Nokia. (Старата Nokia). Първият ми телефон бе Ericsson 1018i, но работи само 10 дни. после си взех Nokia 3310 и бях много доволен докато не падна в кенефа на село и изчезна. Третия ми е Nokia 8310 и последен. За 6-7 години това съм сменил. Аз съм на принципа щом си работи - нека си работи НЕ СМЕНЯМ
- [SAT1977]
- Регистриран: 05-11-2004 18:24
- Име: Стоян Тосков
- Контакти:
Гле`ай к`во ста`а
Оптимистът е песимист без опит
- Iliab
- Admin
- Регистриран: 21-04-2005 08:34
- Име: Илия Балабанов
- Контакти:
Ползвам го 4 месеца никакви проблеми.
Много съм доволен че най-накрая оправиха бързото търсене на телефон по буквите, можеш да кажеш на какъв език да търси а не само на основния. Само май радио му липсва. А и за сега не съм пробвал видео разговора. По принцип това е V618 който се появи и веднага изчезна. От vodafone са доба добавили в менюто доста неща (предимно линкове към тях).
За съжаление на Миро е кодиран само за МТел (беше бесен)
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10457
Много съм доволен че най-накрая оправиха бързото търсене на телефон по буквите, можеш да кажеш на какъв език да търси а не само на основния. Само май радио му липсва. А и за сега не съм пробвал видео разговора. По принцип това е V618 който се появи и веднага изчезна. От vodafone са доба добавили в менюто доста неща (предимно линкове към тях).
За съжаление на Миро е кодиран само за МТел (беше бесен)
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10457