Е ... преди малко повече от 24 часа (отново) останах без операционна система. Целия ден се чувстрах болен, явно съм бил - вече имам пълнофукционално копие на VISTA ULTIMATE x64 SP1
Отнесе псуване, DOS емулацията вече напълно липсва (дори ме прати при "разработчика" за 64 битова версия на програмата ...). Положих желание да намеря нормална фонетична клавиатура - http://www.iltchev.com/go.php?http://ww ... 86_x64.zip.
Посредством vLite изрязах много боклуци (инсталационното DVD падна от 3.86 на 3.33 GB). За нещастие няма спасение от windows firewall ... за сега. Успях да спра UAC и вече мога спокойно да си стратирам каквото поискам, без нов досаден въпрос.
От всичкия 32bit софтуер (mIRC, Miranda, Skype, Opera и т.н.) само Atomic Alarm Clock не си направи труда да тръгне ...
За момента трябва да кажа, че след цялото изрязване съм изключително доволен как работи (въпреки своите си бъгавини ).
ПС Никога не е късно да се отчаям, но щом CRM зарежда в деня, в който съм го пуснал - какво повече да искам от живота
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans, Adware (а.к.а VISTA)
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans, Adware (а.к.а VISTA)
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
Re: Viruses, Intruders, Spyware, Trojans, Adware (а.к.а VISTA)
Не разбрах намерили нормална фонетика? ако не си да ти пратя.
Какво имаш предвит под " За нещастие няма спасение от windows firewall " какво те тормози.
Какво имаш предвит под " За нещастие няма спасение от windows firewall " какво те тормози.
Ами Security Center практически нямам ... както и на XP-то нямах . Но windows firewall имам (vLite е в бета версия и явно не може да махне всичко)и от време на време решава да ми напомни, че не е съвсем изключен. С Windows Update е същото.
А фонетика си намерих и съм невъзможно щастлив от факта
А фонетика си намерих и съм невъзможно щастлив от факта
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
Според мен нещо не си ги изключил защото доста висти ми минаха през ръцете(предимно x86) но не съм имал проблем след изключването на firewall и Update
Ами .. насадих norton и той го умори ... май трайно Сега като го махнах още не прави проблеми